Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ 9η CAMERA ZIZANIO


.
Camera Zizanio ‘09
(4 -12 Δεκεμβρίου 2009)
.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
.
Έ
χετε δημιουργήσει κάποια ταινία μέσα από ένα κινηματογραφικό εργαστήριο, μια σχολική ομάδα ή ατομικά; Τότε μπορείτε να πάρετε μέρος στο μοναδικό Φεστιβάλ όπου συναντώνται οι νεανικές δημιουργίες παιδιών και νέων από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.
Μόλις δεκαπέντε μέρες έμειναν για να δηλώσετε συμμετοχή στην 9η διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Συνάντησης Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας, τη γνωστή σε όλους Camera Zizanio. Φέτος θα διεξαχθεί από τις 4 ως τις 12 Δεκεμβρίου ταυτόχρονα με το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους στον φιλόξενο Πύργο της Ηλείας.
Θυμίζουμε ότι οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.
Οι ταινίες που θα επιλεγούν για τα διαγωνιστικά τμήματα πρέπει να πληρούν τις εξής ελάχιστες προϋποθέσεις:
Να έχουν δημιουργηθεί από παιδιά και νέους μέχρι 20 χρόνων.
Να είναι δημιουργίες των ίδιων των παιδιών με την βοήθεια ενηλίκων κι όχι το αντίστροφο.
Να έχουν διάρκεια μέχρι 10 λεπτά.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούμε να σας δώσουμε αν μας τηλεφωνήσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα 210 8664470 και στον Πύργο 26210 81172 ή αν μας γράψετε στο camerazizanio@olympiafestival.gr.
Στο blog μας μπορείτε βρείτε τους κανονισμούς και να «κατεβάσετε» την αίτηση συμμετοχής κι αφού την συμπληρώσετε να την στείλετε μαζί με το DVD της ταινίας σας στη διεύθυνση:
Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας
(για την Camera Zizanio)
Ρόδου 18, 11252 Αθήνα
Α
πό τον ίδιο δικτυακό τόπο μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νεώτερα του Φεστιβάλ αλλά και τις τολμηρές καινοτομίες που θα εγκαινιάσουμε από φέτος!
Σημείωση: Το Ελληνικό τμήμα της Camera Zizanio θα διεξαχθεί το τριήμερο Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: