Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ «ΒΥΤΙΝΑΙΙΚΑ» ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ!


.
356 αναρτήσεις,
44.000 περίπου επισκέψεις,
28 αναγνώστες,
218 σχόλια,
12 αναδημοσιεύσεις άρθρων από άλλα ιστολόγια
μέσα σε τρία χρόνια, ήταν οι επιδόσεις του ιστολογίου του Βυτιναίου εξ Αθηνών.
.
Τα Βυτιναίικα, ένα μικρό χωριό του Δήμου Πύργου Ηλείας, δίνουν εδώ και τρία χρόνια το παρόν στο σύμπαν των ιστολογίων και καταλαμβάνουν τον αριθμό κατατάξεως 5179 ανάμεσα σε 57.078 ελληνικά ιστολόγια, σύμφωνα με το Sync.blogs.
.
Οι αναγνώστες προέρχονται, κατά σειρά επισκεψιμότητας, από την Ελλάδα, την Κύπρο, τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο. Ακολουθούν η Πολωνία, η Γαλλία, ο Καναδάς, η Ρωσία και η Νότια Κορέα. Οι περισσότεροι επισκέπτες προέρχονται από τα ιστολόγια του Αντρωνίου, της Μυγδαλιάς και των Μαγουλιάνων Γορτυνίας, καθώς και από το ιστολόγιο του πατρός Διονυσίου Λυκογιάννη.
.
Δημοφιλέστερο κείμενο το ποίημα «Πού είναι τα πουλιά;» του Γιώργη Παυλόπουλου, με 1472 προβολές. Αυτό οφείλεται στην αναζήτηση μέσω Google της λέξης «πουλιά». Άλλες λέξεις – κλειδιά στο Google που παραπέμπουν στο ιστολόγιο είναι βυτιναίικα, βυτινέικα, ηλειακά νέα, αγία κυριακή και - δυστυχώς - Rhynchophorus Ferrugineus. Ακολουθούν σε αναγνωσιμότητα «Η Ελλάδα μέσα από το φακό του Φρεντ Μπουασονά», «Το ταξίδι στην Ελλάδα του Όσκαρ Ουάιλντ» και «Η Πελοπόννησος από το δορυφόρο».
.
Το ταξίδι συνεχίζεται...
.

4 σχόλια:

Karytinos είπε...

Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες στο πολύ ενδιαφέρον μπλογκ σου. Οτι καλύτερο και να... χιλιάσεις, σε πρώτη φάση τουλάχιστον :), τις πολύ ενδιαφέρουσες αναρτήσεις των διαδικτυακών Βυτιναίικων!!!

Βυτιναιος είπε...

Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε Καρυτινέ. Έχω βάλει στόχο όντως να χιλιάσω τις αναρτήσεις, αρκεί να υπάρχει χρόνος και να μην καίγεται το μυαλό από τις μέριμνες της ζωής και την οικονομική αβεβαιότητα. Αυτά είναι που με έχουν ρίξει ψυχολογικά τελευταία και δε λέω να συγκεντρωθώ και να γράψω.
Εκτιμώ πολύ τα δύο ιστολόγιά σου και σε θεωρώ πρότυπο.
Καλή συνέχεια και σε σένα!

ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΑΙΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε εύχομαι να συνεχίσεις με την ίδια δίψα για ενημέρωση γιατί είναι σαφές ότι πάσχουμε από ποιότητα και ενημέρωση για το παρελθόν μας.Θα ήθελα να σε ενημερώσω επίσης ότι κατά καποιο τρόπο είμαι πνευματικό σου παιδί αφού ήσουν η αφορμή να ασχοληθώ με το "blogging" και φυσικά η αγάπη που τρέφω για το χωριό μου και την ευρύτερη περιοχή.Εύχομαι ότι καλύτερο σε σένα και την οικογενειά σου!

Βυτιναιος είπε...

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου και τις ευχές σου, φίλε Μπιτζιμπαρδαίε. Μέχρι τώρα πίστευα ότι η συνεισφορά μου στα τοπικά ιστολόγια ήταν το ότι επηρέασα την εμφάνιση κάποιων από αυτά, που πήραν ιδέες από το στήσιμο του δικού μου ιστολογίου.
Αν όμως πέτυχα να κινητοποιήσω έστω και έναν να ασχοληθεί με τον τόπο καταγωγής του μέσω του Διαδικτύου, όπως λες ότι συνέβη με εσένα, είμαι διπλά ευτυχισμένος. Καλή συνέχεια και στους δυο μας λοιπόν.