Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΤΩΝ ΧΑΡΛΕΑΔΩΝ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ


.
2936 Harley Davidson έκαναν ρεκόρ Γκίνες στη γέφυρα του Ρίου

.

.
Το ραντεβού των Χαρλεάδων

.
2.936 Harley Davidson πέρασαν το Σάββατο 22 Μαΐου στις 10:30 το πρωί από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής συνάντησης στην Πάτρα των αναβατών και των φίλων της συγκεκριμένης μάρκας μηχανών. Σκοπός τους ήταν να καταρρίψουν το παγκόσμιο ρεκόρ διέλευσης πάνω από κρεμαστή γέφυρα. Μέσα σε μισή ώρα μηχανές και αναβάτες με αφετηρία το Κάστρο του Ρίου πέρασαν πάνω από τη γέφυρα τερματίζοντας στον χώρο του Κάστρου του Αντιρρίου. Έτσι η Πάτρα γράφτηκε κι επίσημα στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες! Διοργανωτής ήταν η Ελληνική Λέσχη Φίλων Ηarley Davidson.
Η πανευρωπαϊκή συγκέντρωση των μοτοσικλετιστών είχε προγραμματιστεί από καιρό κι οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν στάθηκαν εμπόδιο στα σχέδιά τους. Οι Έλληνες «χαρλεάδες» παρέλασαν μαζί με Άγγλους, Νορβηγούς, Δανούς και Γερμανούς κι έγραψαν τη δική τους σελίδα στην ιστορία των ρεκόρ Γκίνες. Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκει στη γέφυρα του Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ με τη συμμετοχή 2118 μηχανών.

2 σχόλια:

Δημοτικό Σχολείο Αγνάντων είπε...

Παρέμειναν στην Πάτρα πολλές μέρες.. Και η 111 ήταν γεμάτη με "χαρλεάδες". Έκαναν πάνω κάτω την εθνική για βόλτες. Όταν κάποιο μεσημέρι κατέβαινα στην πόλη μου τους είδα στη διασταύρωση στο Πανόπουλο, εκείνη την ώρα κάθονταν να ξαποστάσουν 2 από αυτούς στο καφενείο... Πλάκα είχε!

Βυτιναιος είπε...

Εγώ τους είδα τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος να επιστρέφουν στην Αθήνα. Καλή η κουλτούρα και η διανόηση, αλλά κάτι τέτοιοι τρελλοί, όπως οι χαρλεάδες ή ο άλλος που πήδηξε πάνω από το Αυλάκι, δίνουν χρώμα στη μίζερη ζωή της επαρχίας.