Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

2011: ΟΤΑΝ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 20 ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Η ΗΛΕΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ


.
Σε συνέχεια της προηγούμενης αναρτήσεως, ήρθε το άρθρο του NATIONAL GEOGRAPHIC, στο οποίο η Μεσσηνία περιλαμβάνεται μεταξύ των είκοσι καλύτερων ταξιδιωτικών προορισμών του κόσμου για το 2011. Τα προσόντα της: το λάδι, τα μνημεία όλων των ιστορικών περιόδων - στα οποία ο αρθρογράφος συμπεριλαμβάνει την Ολυμπία, το Μυστρά και τον Επικούριο Απόλλωνα, μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, τα οποία ο επισκέπτης δεν θα αγνοήσει - το φυσικό τοπίο, οι γραφικοί οικισμοί, οι παραλίες και φυσικά το Costa Navarino.
Όχι, ο αρθρογράφος δεν διάβασε την ανάρτηση στα «Βυτιναίικα». Έχει μάτια και βλέπει, όπως και κάθε λογικός άνθρωπος. Όταν οι Μεσσήνιοι πολιτικοί και επιχειρηματίες δουλεύουν για τον τόπο τους, οι Ηλείοι πολιτικοί, επιχειρηματίες και λοιποί καρεκλοκένταυροι «Ενδυμίωνος ύπνον καθεύδουσιν». Λογικό, αφού ο Ενδυμίων ήταν και εκείνος Ηλείος. Όμως άλλος ήταν ο λόγος που κοιμόταν ο Ενδυμίων και άλλοι είναι οι λόγοι που κοιμούνται οι δικές μας αρχές και εξουσίες.
.
Περισσότερα σχόλια εδώ.
.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: